Азбука для мальчиков. Маяк Л. Кабанюк

Людмила Кабанюк
                Л.Кабанюк, А.Козырина
Маяка* волшебный луч
Пробивает толщу туч.
Что нам ветер штормовой?!
Корабли* идут домой.


Clouds are pierced and chased away
By the lighthouse* magic ray.
Ships are not afraid of storm,
When so close to home, sweet home.
_______________
сloud – туча
pierce – пронзать
chase away – развеять
magic – волшебный
ray – луч
afraid – бояться
storm – шторм
close – близкий
home, sweet home – дом, милый дом