Хоч до зiрок...

Виктория Гребенюк Роженкова
Цінуйте тих,хто поряд з вами,
Хто буде в радості й біді.
Хто зігріватиме словами,
І допоможе у труді.

Цінуйте тих,хто поряд з вами,
Від вас нікуди, ні на крок...
Хто піде вашими шляхами,
Куди б не йшли...хоч до зірок...

Цінуйте тих,хто поряд з вами,
Оберігайте кожну мить.
Будьте простими,не ,,панами,,
І хай вам людоньки щастить!
18 04 2020 р
ВікторіяГ(Р)