Родна мама моя

Илья Мазуровский
Рідна мама мені - Україна!
Рідний тато - весь Київ мені!
Не міняю свою я країну,
не літаю в Нью Йорк вдалині!
….
Не збираю суницю я в Польщі,
італійських не мию я дуп!
Не женусь за російським я “ больше!”,
не коштую німецький я “ суп”!
….
Хоч важка українська хлібина,
сала шмат додає певний смак.
Сльози? Тільки від той цибулини…
А тікає… - лиш повний м..к!