Золотое лето. Лидия Скрипка

Ольга Кайдалова
Лiдiя Скрипка

Глянь, коханий, лiтечко золоте
Розсипає блискiтки у травi.
Все навкруг всмiхається i цвiте,
Поруч мене лiлiї, мов живi.

Неймовiрнi пахощi тут довкiл,
Квiти причаровують i п’янять.
Запашна петунiя  вабить бджiл,
А мiж вiт горобчики гомонять.

Привела дорiженька на Волинь,
Погостюю з радiстю у рiднi.
Хоч вiршем, хоч пiснею ти прилинь,
Все ж сумую трiшечки вдалинi.

Тут багато галасу дiтвори,
Почуття живуть отут i любовь.
Провела чудовi я вечори
Iз живої музики i розмов.

За гостину дякую вiд душi,
За казкове райдужне рандеву.
I натхнення знову є до вiршiв -
Тут краси поезiя наяву.
----------------------------
Лидия Скрипка

Вот, любимый, золотое лето
Рассыпает искорки в траве.
Всё вокруг горит весёлым цветом,
И живой у этих лилий цвет.

А кругом – такие ароматы!
Все цветы чаруют и пьянят.
Над петунией – рой пчёл крылатых,
Меж ветвей воробушки галдят.

На Волынь меня ведёт дорожка,
Погощу охотно у родных.
Хоть стихом, хоть песней растревожь-ка,
Вдалеке скучаю я без них.

Тут так шумно детвора хлопочет,
Здесь – живые чувства и любовь.
Вечера понравились мне очень:
Музыка и разговоры – вновь.

Так я благодарна за подарок,
Сказочное это рандеву!
Вдохновенья свет в душе так ярок,
Красками сияет наяву. (18.04.2020)