О!

Мих Лис
О! Вірусить ще будуть довго,
Правителі - простий народ.
Знайдуть вони причини ловко,
Лишити нас зледенних льгот.

Вони хропуть: -Вже забагато
На Світі люду розвелось.
Це визиває злість в багатих,
Бо ж всих кормити довелось.

А їм не хочеться ділитись
Не то що маслом, навіть хлібом
Їм краще Інтернет дивитись,
Як вірус їсть і бабу, й діда.

Як вже хоронять старь в мішках,
Люди стороняться друг дружки.
У всіх повязки на ротах
Всі виживають...
Чи помирають, самотужки.