Жизнь изменчива и непрочна... укр. яз

Сергей Полтавчанин
Життя мінливе й нетривке,
Туга на серці давить в груди –
Що завтра з нами буде, люди,
Куди ще вліземо, в яке…?

То плачемо, то сміємося,
Собі зізнатись боїмося,
Що України вже нема.
Продали неньку – Україну.
За три копійки. Гни ж бо спину.
Тебе купили для ярма!   

              2002