Азбука для девочек Облако Л. Кабанюк, А. Козырина

Людмила Кабанюк
О –
Облако стало плакучим,
Встретившись с тёмною тучей.
Я у окошка сижу
И на деревья гляжу.
Там за окном листопад –
Листьев узоры летят.

Little cloud started weeping
When it saw dark clouds meeting.
I am looking in the window
At the trees. The day is windy.
Leaves are falling to the ground
Decorating all around.
______________
weep – плакать
decorate – украшать
all around – всё вокруг