Азбука для девочек эскимо Л. Кабанюк, А. Козырина

Людмила Кабанюк
Э –
Эскимо на палочке –
Вкусное мороженое.
Мастерица-бабушка
Испекла пирожное.
Мама с папой доченьке
Книжек накупили.
Думаю, вы поняли:
Именины* были.

Stick ice-cream in chocolate
Is extremely tasty.
Granny baked my favorite
Sweet delicious pastry.
Parents bought for daughter books,
Dozen at the least.
From all things above, it looks
Like a name day* feast.
______________
stick ice-cream – эскимо на палочке
extremely – чрезвычайно
dozen – дюжина
at the least – по меньшей мере
above – выше
it looks like – похоже на