Вiнчання при свiчах

Клавдия Дмитрив
Я прийду до тебе, моя люба,
Я прийду до тебе, я прийду,
Ти – моє кохання й моя згуба,
Цвіт кохання я для нас знайду.

Я прийду до тебе, моя мила,
Богом дана ти одна мені,
Серце ти моє вже полонила,
І горять кохання нам вогні.

Я прийду до тебе, моя квітко,
Ніжно поцілую у вуста,
Наймиліша ти моя лебідко,
І кохання в серці пророста.

Я прийду до тебе, моя зоре,
Оповита ніжним почуттям,
Богом дана лиш мені ти, доле,
Я тебе нікому не віддам.

Я прийду до тебе, моя мріє,
І не забарюся ні на мить,
Ти – моя коханая леліє,
Ти зуміла серце полонить.

Я прийду до тебе, моя пташко,
Потону в твоїх, мила, очах,
Ти – моя Богиня, моя казка,
Мрію про вінчання при свічах.

12.04.2020 р.