вже не 19

Натали Диар
Відкриваю архіви, пишу знайомою мовою.
Віриш, коли стану старшою, почну вважати себе чудовою.
Буду пекти торти, декорувати кімнату і підливати у вазах квіти
Сьогодні мені 19 і я дуже боюсь старіти.
Я легко тобі розкажу про дружбу, любов і секс.
Я не знаю заборон, у яких виросло СРСР.
Я говорю про історію, прогрес, глобалізацію.
Моє покоління не знатиме морального старіння нації.

Бебі-бумери мало одне Бажання:
Щоб їхні діти зазнали кращого існування.
Цінували традиції, родину, природу.
Розмовляли мовою свого народу.

Ми дожили до часу, коли кордон – це не міра можливого,
Щоб попасти в історію – не обов’язково бути красивою.
І стати героєм – не завжди життя віддати.
Мислити розумно, працювати, працювати, працювати –
Приблизно в такому ховається секрет перемоги,
В тебе стільки варіантів: стати візажистом, бровістом, блогером
Тебе шанси чекають буквально на кожному повороті,
Якщо не застрягнеш в інформаційному ЗМІ болоті.