Не зможу я...

Виктория Гребенюк Роженкова
Не зможу я...

Відмовитись від тебе відректись,
Про це думки щоразу лізуть в душу...
Не зможу я...А може десь,колись....
Ці почуття в собі таки задушу...

Так боязко,це ніби постріл в спину...
Не зможу я...Це вище сил моїх...
Бо думаю про тебе щохвилини,
І забуваю все тоді й про всіх...

Відмовитись від тебе відректись,
На серці і в душі суцільна рана.. .
Не зможу я...А може десь,колись...
Коли серденько битись перестане...
14 04 2020 р
Вікторія Г(Р)