Кохайтеся

Андрей Шевчук 3
Кохайтеся, друзі, радійте і мрійте
У цей неспокійний, напружений час,
Щасливими будьте і не хворійте.
Із раночком добрим вітаю я вас.
Здіймається сонце. З квітучих серпанків
Народиться новий і радісний день.
Бажаю багато вам сонячних ранків.
Пташки хай співають веселих пісень.

           12 квітня 2020 року.