Вийди, вийди, мiсяченьку

Клавдия Дмитрив
( На мелодію укр.н.п."Ой, не світи , місяченьку" )

Вийди, вийди, місяченьку,
Дорогу освіти,
До милої, срібнолистий,
Ти мене приведи.

Вийди, вийди, місяченьку,
Я тебе благаю,
Освіти ту доріженьку,
Бо милу кохаю.

Вийди, вийди, місяченьку,
До ранку, нам світи,
Поможи так, ясночолий,
До милої прийти.

Вийди, вийди, місяченьку,
Я тебе так молю,
Хай я свою миленькую
До серця притулю.

Вийди, вийди, місяченьку,
З-за хмари сірої,
Бо у мене на серденьку
Співають солов’ї.

Вийди, вийди, місяченьку,
Та тільки не барись,
І на пару щасливую
З зорями подивись.

10.04.2020 р