Черемха

Клавдия Дмитрив
Стара черемха, що росте в дворі,
Навесні білим цвітом розквітає,
Вночі їй світять зорі-ліхтарі,
А серце ніжно й палко все кохає.
Стара черемха вже росте роки
Й щоразу білим цвітом ніжно квітне,
До неї привели мене стежки –
Бажання щоб здійснила заповітне.

ПРИСПІВ

Черемхо, черемхо, черемхо,
Кому ти щороку цвітеш?
Скажи мені, люба черемхо,
Таємницю чию бережеш?
Черемхо, черемхо, черемхо,
Для мене, прошу, зацвіти.
Моя білосніжна черемхо,
Ти щастя моє освіти.

Стара черемха, наче у фаті,
Її вона навесні одягає,
Ще й поцілунки сонця золоті
І роси срібні квітами збирає.
Стара черемха, та щораз цвіте,
І люблячі серця цю мить чекають.
Та щастя буйноцвітом  проросте,
Бо таємницю їй лиш довіряють.

ПРИСПІВ

09.04.2020 р.