Складываю стихи. Валентина Козачук. с украинского

Иосиф Бобровицкий
 
Зібрати хочу кольорові звуки,
Тумани сонні й сонячні блискітки,
Нестриманого вітру поцілунки,
І неповторний ніжний запах квітки.

Запам'ятаю білопінні хмари,
Що зачепилися за граблі сосен,
Смішні і дивні тіні, як примари,
І діамантові яскраві роси.

Ще запах сіна, шум морської хвилі,
Від чого знов моя душа радіє
І все, що серцю надзвичайно миле,
Записую у вірш я так невміло.

Цветные звуки собрать хочу я,
Сиянье солнца,осенний хлад,
Несдержанного ветра поцелуи,
Цветов неповторимый аромат.

Запомню в белой пене облака,
Что зацепились за грабли сосен,
И тени, что дрожат от ветерка,
Жемчужно-перламутровые росы.

И запах сена, шум морской волны,
Что душу мою радовать вольны.
Что сердцу мило, заношу я смело
В стихи мои...довольно неумело.