let love burn...

Ольга Карпилова Окей
Луна меняет Форму только в наших Глазах...

............................................... alone with you
............................................... is all I want
............................................... you keep me wild,
............................................... I keep you safe..

© Olga Karpilova  «let  love burn...»*