Пусть не оставляют нас надежды... укр. яз

Сергей Полтавчанин
Нехай не полишають  нас надії
В скрутні роки буремного життя.
Дай нашим дітям, Боже, щастя  Мрії.
Оборони їх душі від сміття.

Дитинства не буває забагато,
То ж поверни їм щирість почуття.
Хай не затьмарить милі оченята
Жорстокий світ дорослого буття.

            2007