***

Татьяна Бевз
З днем весняного рівнодення!
Багатший на хвилинку світлий день!
Й один промінчик переможе темінь.
Ярися, сило весняних знамень:
Квітуй, буяй, виходь із берегів.
На терезах буття добро сильніше!
Славімо світ, любов, завіт Богів!
І кожен іспит зустрічаємо мудріше.

Таня СВІТЛА
03.2020 р.