Коронавiрус!

Тарас Басюк
Жили собі спокійно,тихо
Ніщо біди не віщувало
Та ось прийшло на землю лихо
Усіх накрило покривалом

Коронавірус-лихо зветься
І хоть про те ніхто не мріяв
Сидіти вдома доведеться
Розбушувалась пандемія

Впровадив уряд карантин
Жорсткі приймати стали міри
А люди дружно як один
До влади ніц не ймуть довіри

Заметушилася громада
Не знає щож його робить
Сидіти вдома геть не рада
Народ лютує і кричить

То масок всім не вистачає
Комусь потрібен антисептик
Хтось лише владі довіряє
Хтось взагалі по життю скептик

Одні слухняно сидять вдома
Дотримуючись карантину
Другим безпека не відома
Бо вірус це ж не гельйотина?

Я ось що хочу всім сказати:
Подбайте краще про родину
Лиш Богу можем довіряти
У цю для нас тяжку годину!