Посм хаюсь - коли болить

Мария Круль
Посміхаюсь - коли болить,
Коли сеце в грудях щемить,
Коли щось у душі пече,
Коли хтось не підклав плече.
Як вирує навкруг гроза,
Посміхнусь.По щоці - роса,
Сіллю висохне на губах,
Коли стогне душа в мольбах,
Сил благає, щоб далі йти,
За спиною горять мости.......
За порогом займається день,
Прагнень нОвих,новИх натхнень.
Посміхаюсь..........
01/13/2019 Марія Круль