Це Бог

Мария Круль
Ну от і все.Закінчилось страждання.
Вже рани й стигми більше не болять,
І при гробі лиш Матері зітхання,
Глибока ніч,усі солОдко сплять.
Всі ті, хто був сьогодні на розправі,
Вже прочитали Богу молитвИ,
Хто волю дав розбійнику Варавві,
І хто кричав: Розпни Його,розпни.
А завтра Пасха. Всі давно готові,
Нема квасного хліба на столі,
Нема й жалю до пролитої крові,
Бунтар убитий нині на горі.
Той самозванець бунтував народи,
Пророк,Месія і юдейський цар?
Ну що за жарт, ні статків ні породи,
Казали з Назерету він. Злидар.
За ним ходили грішники й повії,
А він усе гріхи їхні прощав,
А друзі хто? Лиш митарі й злодії,
Ні владу, ні Закон не шанував.....
Людей прийшло Багато на Голгофу,
Чекали знову видива й чудес,
Та не діждались.......розійшлись потроху,
Бо ж не з Хреста зійшов,ЗІЙШОВ НА ХРЕСТ.
...............................................
Усе поснуло змучене й не чуло,
Тривав у Всесвіті незвіданий процес,
У небо, сяйво з недр полихнуло,
Це Бог-Месія-Чоловік ВОСКРЕС.4/3/2018 Марія Круль