Пасха Красна

Мария Круль
Пасха Красна і велична,
Хай життя дарує вічне,
Хай душа немов свіча,
Сяйвом Господа стріча.
Повні кошики достатку,
Принесуть хай ангелятка,
І назАвжди,не на мить,
Хрін здоров"ячко зміцнить,
Хай смакує вам ковбаска,
Хай пухкенька вийде паска,
Щастя в серці хай вирує,
Хай Господь вас обдарує,
Всіма ласками й скарбами,
Миром й довгими роками,
Щоб ще довго  ряст  топтати,
І весело святкувати. 04/02/2018 Марія Круль