Мо дитя

Мария Круль
Моє дитя,дорослий сину,
Молюсь за Тебе без упину,
Іди життям,крокуй сміливо,
Хай серце буде незрадливим,
Плече міцним,слова твердими,
А вмілі руки - золотими.
Хай дружба буде наче криця,
Добром седенько промениться,
Ти все здолаєш,все зумієш,
Здійсниш усе, про що ти мрієш,
Кохай всім серцем,будь коханим,
Щасливим,відданим, жаданим,
Хай крила будуть за спиною,
За тебе я в молитві стою,
Перед святими образами,
Хай буде Бог з тобою...З нами... Марія Круль 06/1/2019