Давно

Мария Круль
Ми з тобою так і не зустрілись,
Якось розминулися стежки,
Стрімко дні, як потяги летіли,
І між нами вже роки.....роки...

Я з тобою сонце не стрічала,
Не спивала з уст твоїх росу,
Не тобі я небо прихиляла,
Не з тобою слухала грозу.

Ти не в мОї задивлявся очі,
Не мені ти коси розплітав,
Не зі мною розквітали ночі,
Не мої ти руки цілував.

Разом заглядалися на зорі,
Тільки кожен у своє вікно,
Відстані між нами неозорі,
Ми колись не стрілися...... Давно...8/29/2019 Марія Круль