Она шагает в сумрак ночи... укр. яз

Сергей Полтавчанин
Вона крокує в морок ночі,
Немов у світле майбуття….
Відкрий же, мамо, свої очі -
Звідтіль немає вороття….
Там -  лише тлін та забуття.

Ведуть сліпеньку до могили
Твої ж запроданці-сини….
Мабуть, не має Правда сили
В сторінках сивих давнини….
.…………………………….
То – лише сни, то – лише сни…
         
            1999