Делу время, потехе час?

Зозуля Юрий Павлович
Начну с потехи: всё-всё "время", а не только делу, и есть тот самый "час", — "тютелька в тютельку"; и хана втюхана!
...дел — гора!!
   слов — игра??
...д О к т о р а !!!
   а —  п о р а ???   
   вестИмо, пора и нестИмо: ибо сколько ж так криво везтИмо...
   = = = = = = = = = =

   Й УСЕ??  — бо на мовах і мовлено, і намовлено!!

   ні дня, ні каїну, ні юді, не рідня...
   смерть й "братерським" окупантам...
  "час додому, час": а це аж співають! й самі одразу йдуть!! і то звані й ждані, дорогі-дорогі гості!!!

   найкращий гість засмерджується на третій день: німецькою, чиє мяке "г" сусіди чомусь тримають за тверде "х"...
   = = = = = = = = = =

   але "рєдкая птіца долєтіт" сеї мудрости, — звичайним поглядом, наче незвичайним описом Миколи Васильовича...
   котрий такий один, Яновський-Гоголь, — чий день народження ми виділяємо з-поміж сміхів й дурників...
   чи до ладу буде нагадати заблукавшому містику назву твору, звідкіля тая птіца вєздє ходом, — "Страшная мєсть"...
   = = = = = = = = = =

...ачей і що день сміха-дурника має буть коротшим й так не довгого життя: ще й незвані ночі з двох боків, неждані???
...пора, брат, пора (с), — бо з ким нам бути, а з ким би й не бувати!!!