Горбатенька

Дмитрий Погребняк 555
Постановою кабінету міністрів ЦТ/13666 і распорядженням від 01.03.20. на прохання переважної більшості частини населення з сьогоднішнього дня вважати недійсною назву -сонце або місяць.З приводу того що інститут національної пам'яті імені Вятровича провів дослідження і прийшов у висновку що треба називати сонце-горбатенька а місяць в свою чергу -напівгорбатенька.Наші вчені прийшли к висновку що раніше люди називали місяць як двухгорбий верблюд або гора з двома горбами тобто маленьке горбатеньке сонце(читай напівгорбатеньке)а велике сонце називали коли припікає часто як горбатеньке сонце.Потому з сьогоднішнього дня ви всі прокинулись під горбатенькою а будете засинати під напівгорбатенькою.Наші вчені розробляють нові назви хмар,зірок,вітру а також працюють  над правильною назвою ночі.Слідкуйте уважно за новинами на "стихи.ру".