Я с вами... Валентина Козачук. с украинского

Иосиф Бобровицкий
Хто соловейка навчив так співати?
Сонячні арфи є в бджілок малих?
В захваті квіти - арфісткам крилатим
Аплодисменти! Букети до ніг!

Хмара просіє крізь решето дощик -
Дрібний, легесенький, радісний джаз!
Діточки любі, голосніше і довше
Славте Творця! Він зігріє щораз!

Верби шумлять - молитва до Бога!
Слав Його кожна пташина душа!
Любі мої, не судіть мене строго:
З вами співаю... Я ж вам не чужа?


Кто соловью дал скрипку Амати?
А пчёлам солнце-арфу для гамм?
В восторге цветы - для арфисток крылатых
Аплодисменты! Букеты к ногам!

Сквозь решето сеет облако дождик -
Мелкий, лёгонький радостный джаз!
Пойте детишки дольше и громче,
Славьте Творца! Он согреет вас!

Ивы шумят - то молитва Богу
В единодушии птичьих гамм!
Друзья меня не судите строго:
Я с вами пою... Не чужая я вам!