Iз сьогодення

Анатолий Павленко
«Коронавірус»,  «пандемія»…
Як  чую – серденько  німіє –
Перед  очима  ж  зразу: смерті
Згріба  хвороба,  мов  сміття…
Й  ми  відчуваєм  лиш  тепер  то,
В  що  не  хотіли  вірить  вперто:
Яке  ж  крихке  людське  життя.

---