А любов згасала...

Виктория Гребенюк Роженкова
А любов згасала...


А любов згасала наче свічка,
Поступово в надвечірній тиші...
Обіймала сумом тьмяна нічка,
І думок навіяла колишніх...

Зачинились у минуле двері,
Але так хотілося назад...
Вся любов лишилась на папері,
Все забрав з собою листопад...

Кожне слово з часом буде стерте,
Байдуже,що пишу під копірку...
Та ніяк не вгамувати серце,
На душі так боляче та гірко...
30 03 2020 р
Вікторія Г(Р)