interconnectedness...

Ольга Карпилова Окей
Любовь... — как Взмах Крыльев, не всегда Видишь, но всегда чувствуЕшь...

................................ love - like a flap of the wings
................................ does not always see,
................................ but always feel...

© Olga Karpilova «interconnectedness...»*