ДОЛЕ НАША ДОЛЕ..

Леман
..Вільний мій народе..гноблений панами..
..зраджений сусідами..зраджений братами..
..скільки доля в змозі шлях свій пам'ятати..
..стільки нам наділено землю вартувати..

..Доле наша доле..зрада в спину диха..
..най би вороги подохли..було б менше лиха..
..менше було б лиха в хаті..аби не та зрада..
..аби не та заздрість хвора..та на мізки вада..

..Не співаються пісні..стогін в душі..плаче..
..біда в хаті..біль на Сході.."пливе-пливе кача"..
..що ж ви такі-сякі "друзі"..такі-сякі "брати"..
..заздрість мізки зруйнувала..нових ніде взяти..