Ос ння елег я

Анна Осматеско
Тихий плескіт дощу у струмочку,
Листя пада долі…листопад.
Йде,іде вже чаклунка Осінь,
Розкидаючи груші в садах.

Крізь ранковий туман непроглядний
Сонця промінь ледь-ледь жовтіє
І остання айстра в садочку
Примороженим листям ясніє….