бг-срб, Не искам, превод В. Стойкович

Величка Николова -Литатру 1
НЕ ИСКАМ
(рубинче от книгата ми - "Цветен маргарит")
(Източник = оигинал - http://www.stihi.ru/2018/11/18/7938 )
Автор – Величка Николова – Литатру1

Не искам любов да рисуваш
в небето, пясъка или земята.

Аз искам с мене да палуваш,
в сърцето мое и вовек в душата.

Литатру
България, София
неделя, 18 ноември 2018 г.


Величка Николова – Литатру 1
НЕ ИСКАМ (НЕ ЖЕЛИМ) – рубинче
Превод на сръбски от Веселинка Стойкович


Не желим љубав да сликаш
на небу, песку или земљи.

Ја хоћу са мном да пливаш,
у срцу мом и навек у души.

Литатру
Бугарска, Софија
Недеља, 18. новембар 2018.
(превод на "Не искам" от български на сръбски език - Веселинка Стойкович)
*