154. Ми знову молимось до Тебе, Боже!!!

Ганна Горбатюк
Ми знову молимось до Тебе, Боже,
Бо у біді лиш Ти нам допоможеш
І просимо, візьми нас в Свої руки,
Щоб не дістали нас ці смертні муки.

Всю землю чорна хмара оповила,
Усі країни і міста, ісела
Та мовиш, Боже Ти, одне лиш Слово
І зацвіте весна у серці знову!

На Тебе покладу свою надію,
Твоїм втішаюсь Словом і радію,
І вірю, із Тобою все здолаю,
Тобі молюсь, Тебе я прославляю !

    26.03.2020.