Кажуть, а я не вирю...

Владимир Козачек
Кажуть, що ти богемна,
Я не рівня тобі,
Кажуть, що я даремно
Пещу любов в собі.

Кажуть, тебе кохають
Знатні чоловіки,
Тільки вони не здатні
Знатися на віки.

Кажуть, а я не вірю !
Бридко то все мені !
Я прогоню зневіру
І повернусь в ті дні:

Де ми в ладу й покорі
У світанковий час
І де, відверто, зорі
Бачать в любові нас,

Де було чути стогін
І шепотіння слів,
Далі - сумні дороги...
Із чорно-білих снів.

Досі все пам'таю.
Навіть "едем"*, той, наш...
Пам'ять свою гортаю:
Тільки б то не міраж...

Знай, що я, знов і знову,
Ждатиму щастя мить,
Стерши чужі розмови,
Буду тебе любить...

"едем" - курінь, /шалаш/

12-15.03.2020 р.
Володимир Козачок
25.03.2020 р. 20:47