Двi спорiдненi душi

Татьяна Лемешко Безпалюк
Дві споріднені душі
Загубилися в літах,
У них долі не прості,
У них зовсім різний шлях.

Дві споріднені душі
Заховались в таємницях.
Лише спогади, жалі,
Тільки сон єдиний сниться.

Дві споріднені душі
Вже рахують дні розлуки,
А дороги ж бо, слизькі,
Не з’єднались їхні руки.