Несiть добро

Татьяна Лемешко Безпалюк
Несіть добро в своїх долонях,
Несіть тепло в своїх очах,
Щоб не давило серце, скроні
Важке тяжіння на плечах.

Несіть добро в своєму серці,
Щоб було вічним на Землі,
А наші душі, як озерця
Прикрасять всі буденні дні.

Нехай горить свіча надії,
Ми будем вірить в майбуття,
Своїм добром себе зігрієм,
І пронесем через життя!