Я не дам

Клавдия Дмитрив
Я не дам тобі пропасти,
Я не дам тобі піти,
Я не дам у прірву впасти.
Шлях поможу віднайти

Я не дам тобі заплакать,
Я не дам тобі заснуть,
Про кохання лиш балакать,
І собою дам я буть.

Я не дам тобі блукати,
Я не дам тобі терпіть,
Не дам себе ошукати,
Не дам щастю віддзвеніть.

Я не дам бути у тузі,
Я не дам бути в журбі,
Будеш ти, мов квітка в лузі,
Що всміхається вербі.

Я дозволю лиш сміятись
І у щасті потонуть,
У коханні все купатись
І щасливою лиш буть.

22.03.2020 р.