***

Лариса Опанасенко
Стежка від ранку і до надвечір»я
Кроками зміряна , стелеться мірно
Та коли станеш на неї невчасно
Не допоможе припасене щастя
Навіть і щастям не встиг запастися?
Ну вже тоді необхідно молитись
Час щоб не линув , а тихо проходив
Із заповітної стежки не зводив
Час то криниця із чистой водою
Та не кидайся туди з головою
Міряти кроками час необхідно
І придивитись: круг стежки все квітне