Вернуться в прошлое

Александр Шевченко 62
Повернутись в минуле...

Мені б тебе побачить знову,
В бездонні очі заглянути,
Ті, що ніколи не забути,
В яких я втонути готовий...

Голос почути твій на мить,
Той, неповторний в цілім світі,
Якого більше не зустріти,
Що, як мелодія звучить...

Руки б твоєї доторкнутись,
Що ніжність та тепло дарує,
Згадати усміх, що чарує,
І знов в минуле повернутись...

22-03-20.

#ШевченкоАлександр1962

*****************************

Вернуться в прошлое...

Мне бы тебя увидеть вновь,
Взглянуть в бездонные глаза,
Которые забыть нельзя,
В которых я тонуть готов...

Мне бы услышать голос твой,
В мире один, неповторимый,
Которым я навек ранимый,
Он, как мелодия со мной...

Мне бы руки твоей коснуться,
Что дарит теплоту и нежность,
Твоей улыбки безмятежность,
И снова в прошлое вернуться...

12-02-20.
03-10-19.

#ШевченкоАлександр1962