Iди...

Виктория Гребенюк Роженкова
Іди...

Відмовлюсь від кохання власноруч,
І наче зірочка у небі я погасну...
Іди...іди...Прошу...Мене не муч...
Розбиту вщент...усю нещасну...

Загублюсь...щезну...рину у світи...
Ми стали враз чужі й байдужі...
І я...не я...І ти...не ти...
І очерствіли наші душі...

Так гірко...І так боляче мені...
Але тобі,нема до цього діла...
Не снися більше...Я не хочу...Ні...
І не торкайся мого зболеного тіла...
22 03 2020 р
Вікторія Г(Р)