В твоi руки...

Виктория Гребенюк Роженкова
В твої руки...

Я закохалась в твої руки,
Хіба в житті таке буває...
А в час нестерпної розлуки,
Тебе душею відчуваю...

Мелодії блаженні звуки,
Рука в руці,та віч на віч...
Я закохалась в твої руки,
У ту казкову першу ніч...

В моїх словах нема  науки,
То почуттів моїх рушій...
Я закохалась в твої руки,
І доторкнулась до душі...
20 03 2020 р
Вікторія Г(Р)