ЖАРТ! ВАРТ?? В ГАРТ!!!

Зозуля Юрий Павлович
Майже в тютєльку: Шутка! А стОіт?? Пусть закаляєт!!!
Зауважу, що "гартувати" милозвучніше від "закалять"? Й одразу, не відволікатися би потім: музИка музикант, зАпал піднесення; бубон, тарілки, такі інструменти; дати бубни відлупцювати, блискавкИ наголошую на діалекті...
Не виключно "літературна" мова? А так більш класно й чуттям ближче! Встигаю ще пару рядків до початку?
Витаскую вилежане на темному боці порталу під світло перепублікації та бодай чиїх світлих очей...
А що війна, то й смерть братерським окупантам; нічого, що нагадав?


встряне, Муза, між музИк?               
світлим, надихне з лиць в лик??
в зАпал неосудний???          —               
                й дайте ж бУбну бУбни!
               
заяснійтесь, блискавкИ?      
дужче гримніть в тарілкИ??
скрипку збаламутьте???     —
                й люд же не забудьте!!
             
бо опісля свят пости?
без танОчків, не в тостИ??
й всім заціпить... й Музі???     —
                й витерпімо, друзі!!!