Зiрка самотня

Екатерина Синесгерева
Криниця глибока,
Вода кришталева,
І зірка купає
Себе в тій воді...
Я знову по росах
Несу оберемок
Троянд...твій дарунок.
На жаль - уві сні.

Пили ми ту воду,
І зірка купалась...
Летіли лелеки
Крізь ранок до нас...
Та вже вдалені десь
Зозулі не спалось,
Вона нам кувала
Не рік, лише час.

Одна моя зірка...
Я з нею взаємна.
Сумуєм. Години
Як сніг на весні...
А в небі курличе
Одна лиш лелека...
Тебе зустрічаю
Я лиш уві сні.