Не забудь

Евгений Серов 77
Вдохновение: Jean Juan “Don’t forget me” (вольный перевод)

Ветер в спину. Лечу.
Горы сдвинуть хочу...
Птицы нежно поют -
К дальним далям зовут...

Не забуду тебя,
Бесконечно любя.
Ты и я - это грусть.
Это боль. Ну и пусть!

Как вино в темноте,
Зрело чувство во льде.
Без него я пропал,
Оступился, упал.

Припев:

Ты меня не забудь!
Вспоминай хоть чуть-чуть!
Это радость и грусть.
Это - боль! Ну и пусть!

Ты меня не забудь!
Вспоминай хоть чуть-чуть!
Помни радость и грусть.
Это - боль… Ну и пусть

Оригинал:

https://youtu.be/LZ5gxZInOhA

When you feel the wind in your back
You can make the mountains move, yeah
When you hear the birds in the trees
They tell the story through, oh

You were mine, I was yours,
We were all about it
Young and wild, how we loved,
Said the one and only

Ripen wine in the dark,
Feeling lost without it
You were mine, I was yours,
Every tear was golden

Don’t forget me babe,
I remember your love
Don’t forget me babe,
None could change your heart
Don’t forget me babe,
I remember your love, your love, your love
Don’t forget me