Бути щасливим просто... lталiя

Юля Куропата
Вiрус, вiрус, вiрус... 
Стало страшно дихати, торкатися одне одного, кликати гостей...
Стало страшно жити...

 А обернiться назад , де ми жили без цього страху.
 I не розумiли, як це посто -
   БУТИ  ЩАСЛИВИМИ!

Господи,  помилуй  людство  вiд людськоi
агресii, жадоби i ненавистi!

 (Свiтлина  взята з iнтернету)