Таэмниця

Бусинка 4
Бажаєш,я відкрию таємницю?
Сьогодні я була з тобою, наодинці...
Ти знав про це?
Гадаю я,що ні,
Бо мрії то сміливиї мої.
 Так,я до тебе завітала,
Не нічкой темною, а серед біла дня,
Тебе я ніжно цілувала,
Мов начібто твоя...
  Я поцілунками укрила,
Усе твоє коханий тіло...
  Про це я мріяла давно,
Та,як ні прикро, було не дано.
  А серденько твоє,так гучно
Б'ється вільним птахом,
Навіщо його турбувать?
Не треба - тільки пестить та ласкать.
  Думки свої гріховні, тасую мов ті картки,
Солодко,жарко на душі,
Зірки вже сяють у ночі,
Прозорий воздух,весняний,
А ти...
.....далекий,та не мій.

13.03 2020.
Businka