Коронавирусът и казачок

Величка Николова -Литатру 1
КОРОНАВИРУСЪТ ЩЕ СКЪРШИМ-ПЕСЕН ЗА КАЗАЧОК
(хумор и оптимизъм)
Автор – Величка Николова – Литатру1

Вирус красен и прекрасен
е с корона на главата.
Как се пръкна тъй опасен?!
Кой го пусна на земята?!

Ха, ха, ха, хи, хи, хи,
как се пръкна на земята?! (2 пъти)

Той не крачи, не се влачи,
а лети със скорост бесна
и с короната чудесна
цялата земя ни блесна.

Ха, ха, ха, хи, хи, хи,
той лети със скорост бесна.
Казачок, казачок,
цялата земя ни блесна.

Тя блести, а ние гаснем.
С антивирус да го фраснем –
да загине, да се скърши,
иначе той нас ще свърши!

Казачок, казачок,
с антивирус ще го фраснем!
Казачок, казачок,
с антивирус ще угасне!

16 март 2020
08 ч.
България, София
Литатру