Анатолий Мохорев Пожалей на белорусском языке

Людмила Хаярова
Пашкадуй

Не магу я, - плача Насцька .
Перашкодзіла мне цацка.
І цяпер баліць каленка.
Пашкадуй мяне маленька.



Пожалей
Настя плачет: я упала.
Мне игрушка помешала.
И теперь болит коленка.
Пожалей меня маленько.